Headlines Berita:
សូមស្វាគមន៍ ! មកកាន់គេហទំព័រ របស់ខ្ញុំ 歡迎 !我的網站
ទំព័រដេីម » » ផលប្រយោជន៍​នៃ​សំបក​ផ្លែឈើ

ផលប្រយោជន៍​នៃ​សំបក​ផ្លែឈើ

ផលប្រយោជន៍​នៃ​សំបក​ផ្លែឈើ


​​មនុស្ស ​ភាគច្រើន​ចូលចិត្ត​បរិភោគ​ផ្លែឈើ​តែងតែ​បោះចោល​សំបក ដោយ​យល់ថា​មិនមាន​ប្រយោជន៍។ នៅថ្ងៃនេះ​មាន​អាថ៌កំបាំង​ទាក់ទង​នឹង​ប្រយោជន៍​នៃ​សំបក​ផ្លែឈើ​ដែល​យើង​ បោះចោលមក​ជំរាប​ដូចខាងក្រោម : ​
​-​សំបក​ផ្លែ​ប៉ោម : អ្នកសិក្សា​ស្រាវជ្រាវ​មានជំនឿថា អាចមាន​សមត្ថភាព​ក្នុងការ​ប្រឆាំង​ទៅនឹង​ជំងឺមហារីក​បាន​។
បើ​យោងតាម​ការស្រាវជ្រាវ​បានបង្ហាញ​ថា​សំបង​ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម​មាន​វីតាមីន C820​មី​ល្លី​ក្រាម​ស្មើនឹង​គុណ​ស​ម្ប​តិ្ត​នៃ​ទឹកក្រូច​កិន​ចំនួន​២​កែវ​។​ ​ ​
-​សំបង​ដំឡូងបារាំង : សំបូរ​ដោយ​ជាតិ​សរសៃ​ហ្វៃ​ប័​រ សារធាតុ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​វីតាមីន B លើសពី​សាច់​របស់​វា​ទៅទៀត​។​ ​
C
B
​-​សំបក​ក្រូច ក្រូចឆ្មារ ឬ​ក្រូចសើច : មាន​សារធាតុ​ម្យ៉ាង​ឈ្មោះថា ឌី​ឡែ​ម៉ូ និង​មាន​តួនាទី​បញ្ចេញ​នូវ​ក្លិនក្រអូប​ភាយ​សារធាតុ ថើ​បី​ន​ហេស​ផី​រី​ឌិន មាន​តួនាទី​ការពារ​ការធ្លាក់​ឈាម​កា​ត់​បន្ថយ​ការ​ប្រេះ​របស់​សរសៃឈាម សារធាតុ​កូ​ម៉ា​រិ​ន មាន​សារធាតុ​ប្រឆាំងនឹង​បាក់តេរី​ដែល​សុទ្ធតែ​សារធាតុ​មាន​ប្រយោជន៍​ដល់​ សុខភាព​យើង​។​ ​
​បន្ទាប់ពី​បាន​ជ្រាប​ព័ត៌មាន​ទាំងនេះ​យើង​គួរ​គប្បី​ទទួលទាន​ផ្លែឈើ​ទាំង​សំបក​សាកល​មើល តែ​កុំ​ភ្លេច​លាង​ឲ្យ​ស្អាត​មុនពេល​បរិភោគ​៕

Share this article :
 
Support : Creating Website | Khemara Template | Mas Template
Copyright © 2012-2018. ខេមរាថ្ងៃនេះ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Khemara, Mail: kh1268888@qq.com
Proudly powered by Khmer